kies uw taal

Van harte welkom bij Laurentius vakantieappartementen

Ervaar de rust in onze authentieke Limburgse boerderij, ontwaak bij het horen zingen van de vogels en geniet van ons vers fruit op de bloemrijke binnenplaats.

In 2013 zijn een oud schuurtje, een hooizolder en paardenstal verbouwd tot vier luxe vakantieappartementen geschikt voor twee tot vier personen. De ruime vakantieappartementen zijn voorzien van het modernste comfort met behoud van authentieke elementen. De boerderij is in gebruik als fruitteeltbedrijf. Wij laten u graag ons vers fruit zoals frambozen, kersen, appels en peren uit eigen boomgaard proeven. Tijdens een wandeling door de boomgaard vertellen wij u graag over onze passie voor het telen van fruit. Onze kippen zorgen voor u dagverse eieren.

Laurentius vakantieappartementen is het ideale startpunt voor het verkennen van het Limburgse heuvelland per fiets. Via een fietsverhuurbedrijf in de directe omgeving regelen wij de gewenste fiets voor u. Liever een stedenbezoek? Maastricht, Luik of Aken liggen op een steenworp afstand.

Laat u verrassen van al het moois dat het Limburgse landschap en zijn omgeving u te bieden heeft.

Bekijk onze appartementen 4 ruime appartementen bieden u alle comfort in een authentieke boerderij Bekijken
Nieuws
Open Monumentendag

Op zondag 11 september van 12-17 uur openen een aantal monumenten haar deuren. De centrale locatie is dit jaar Gasthuis 55, Buitenplaats Bemelen.

Limburgs Landmarkt Mesch

2e weekend van September het plattelandsfeest in Mesch

Living Statues Maastricht

4e Editie van Maastricht en Pause 31 juli 2016

Alle berichten